Het voorbereiden van een beurs kan behoorlijk stressvol zijn. De tijd om een stand in te richten is beperkt en de drukte van andere standbouwers kan voor het nodige oponthoud zorgen. Als je gebruik maakt van een panel frame hoef je je over gebrek aan tijd geen zorgen te maken. Met behulp van deze frames kan plaatmateriaal gemakkelijk worden opgehangen. Afhankelijk van het soort panel frame wordt dit opgehangen aan een wand of in een frame op een voet. Het plaatmateriaal kan dan worden gebruikt worden als scheidingswand. Door met textielprints aan beide zijden te werken heb je al snel een sfeervolle beursstand.

Ophangsystemen

Panel frames zijn er in verschillende uitvoeringen. Door gebruik te maken van een blind ophangsysteem kan plaatmateriaal onzichtbaar worden opgehangen. Het frame is dus niet te zien. Dat zorgt voor een driedimensionaal effect, waarbij de plaat met de afbeelding lijkt te zweven. Als het geen bezwaar is dat de rand van het frame zichtbaar is kun je een L-vormig profiel gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de plaat er verzorgd en netjes afgewerkt uitziet. Dit profiel geeft de plaat een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat het geheel een ruimtelijk gevoel krijgt.

Maatwerk

De panel frames van EFKA kunnen via de website worden besteld. Het enige dat je hoeft te doen is de juiste maten doorgeven en een kleur kiezen. Bestellingen worden door EFKA snel verwerkt. Dat kan doordat het bedrijf erg veel materiaal op voorraad heeft en doordat er een grote werkplaats is, waar de frames op maat worden gemaakt. De frames worden netjes verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Overige voorbereidingen

Als er voldoende panel frames zijn besteld en als de afbeeldingen op de panelen zijn gemaakt moet er nog tijd worden besteed aan de overige voorbereidingen voor de beurs. Dat betekent dat er moet worden gezorgd voor voldoende foldermateriaal om mee te geven aan de bezoekers. Om tijdens de beurs tijd te besparen kun je ervoor kiezen om op schermen presentaties te laten draaien. Bezoekers die echt geïnteresseerd zijn zullen dan vanzelf naar je toe komen voor meer informatie. Het is ook nodig om met het verkoopteam afspraken te maken over het vervolgtraject dat met geïnteresseerde klanten wordt opgestart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in