De horeca is voor velen een prachtige industrie om werkzaam in te zijn. Vrijwel geen dag is hetzelfde en op bijna geen enkele plek bruist het zoveel van de gezelligheid als in de horeca. Een horecaonderneming runnen is echter ook een grote uitdaging en zeker niet gemakkelijk. 

Een van de onderdelen die het ondernemen zo lastig maakt, is dat de waan van de dag vaak leidend is en je als ondernemer vaak vooral bezig bent met de operationele zaken en een stuk minder met de zogenaamde backoffice taken. Door gebruik te maken van een modern en geavanceerd horeca kassasysteem, kun je echter aanzienlijk veel tijd besparen met betrekking tot de backoffice taken en kun je tal van bedrijfsprocessen relatief eenvoudig optimaliseren.

Een betere service voor de gast

Het is belangrijk en essentieel voor het personeel om altijd zo veel mogelijk tijd dicht in de buurt van de gasten door te brengen. Het is hierbij dan ook belangrijk dat het invoeren in de kassa zo min mogelijk tijd en moeite kost. Met een modern kassasysteem is het mogelijk om gebruik te maken van zogenaamde handhelds, waarbij het personeel in feite altijd een mobiele kassa bij de hand heeft. 

Het opnemen van bestellingen gebeurt hiermee dan ook direct aan tafel, wat ook helpt bij het terugdringen van de zogenaamde invoerfouten, omdat je alles aan de tafel kan controleren. De bestellingen worden hierdoor ook een stuk sneller doorgegeven aan de keuken en de bediening, waardoor de dienstverlening voor de gast direct verbetert.

Bedrijfsprocessen vereenvoudigen met een modern kassasysteem

Een modern kassasysteem maakt gebruik van alle data die in de kassa worden ingevoerd. Het is mogelijk om de kassa te integreren met andere systemen, zoals systemen met betrekking tot voorraadbeheer, maar ook reserveringssystemen en de boekhoudapplicaties. Door de kassa met de boekhouding te linken hoef je bijna niets meer handmatig in de boekhouding in te voeren en heb je altijd een up to date overzicht van de financiële prestaties van de onderneming door de data uit het kassasysteem. 

Het is daarnaast ook mogelijk om bepaalde opdrachten in te voeren die automatische bestellingsuggesties plaatsen voor leveranciers aan de hand van het aantal verkochte producten binnen een categorie. Diverse boekhoudsoftware kan ook geïntegreerd worden met de meest moderne kassasystemen, zodat ook facturaties via het kassasysteem worden meegenomen en alle data vanuit een plek beheerd wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in