Ondernemers hebben vaak zeer drukke agenda’s, men maakt vaak veel uur in de week, ze zijn de hele dag onderweg van afspraak naar afspraak of zitten juist veel achter het bureau om de zaken zo goed mogelijk te laten lopen. Vaak wordt er wat minder aandacht besteed aan de eigen consumptie, de lunch is een snel een broodje op de hoek en het avond eten wordt ook tussen alle bedrijven door gauw nog even besteld. Een hardlooprondje in de ochtend of een gym bezoek wordt vaak als eerste uit het schema gehaald. Men wordt vaak door de dag geleefd. De discipline om goed voor jezelf te blijven zorgen is met een veeleisende job vaak lastig. 

Personal training kan dan juist een goede uitkomst bieden. Je gaat op zoek naar iemand die je aanspreekt en bij je past. Personal trainers hebben verschillende profielen en je moet dus ook goed kijken naar wat je nodig hebt. Meestal vindt er eerst een intake gesprek plaats en wordt er dan naar een goede match gezocht. Je kan met personal training precies je doelen aangeven, gezonder worden, afvallen, spieropbouw, hoeveel uur je in de week aan de slag wil gaan en er worden tijden ingepland. Dit zorgt ervoor dat je met minder inspanning (er is goed begeleiding, tijden staan vast) je efficiënter aan je doelen kan blijven werken zowel op privé als op zakelijk gebied. 

Ook kan er juist bij personal training voor ondernemers gekeken worden naar de opties van een persoonlijk voedingsschema, indien dit gewenst is. Aangezien je niet alleen een rondje hoeft te gaan hardlopen, of alleen in de gym je schema uit te voeren, maar er iemand anders is, die ook op het afgesproken tijdstip aanwezig is, om samen met je aan de slag te gaan biedt dit voor veel ondernemers een goede uitkomst en geeft het net dat extra duwtje in de rug. 

Men is gewend om goed te plannen en kan dus wanneer de match goed is, het work-out schema of eventueel ook een voedingsschema, veel makkelijker vol houden dan wanneer men alles alleen moet doen. Wanneer men goede prestaties levert op de werkvloer is het juist belangrijk om je fit te voelen, stress te verminderen en een gezonde levensstijl te hebben. Je vraagt al veel van jezelf op werkgebied dus moet je ook ervoor zorgen dat de rest van de randvoorwaarden, waaronder voeding en beweging ook excellent is, zodat jij top prestaties kan blijven neerzetten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in