Als klanten een bezoek bij je komen brengen, dan wil je natuurlijk niet dat ze met lege handen weer terug naar huis gaan. Het is juist verstandig om klanten zo tevreden mogelijk te houden en ze een leuke attentie mee te geven. Niet alleen voor bestaande klanten, maar bij de potentiële toekomstige klanten werkt dit vaak ook mee aan een positief gevoel. Sta je binnenkort op een beurs en wil jij jezelf een klein beetje promoten en weet jij nog niet wat dit moet gaan zijn? Wij vertellen je de mogelijkheden, zodat jij klanten en potentiële klanten kunt voorzien van een kleine attentie.

Wat geef je nu eigenlijk als attentie?

Er zijn tegenwoordig een tal van mogelijkheden als het gaat om een leuke attentie weg te geven, maar wat is handig? Je wilt natuurlijk ook niet gelijk een gouden attentie aan de eventuele klanten geven, dat kan later altijd nog. Had jij al eens gedacht aan een bedrukte aansteker? Je kunt aanstekers in 100 stuks bestellen, maar om het nog leuker te maken kun je deze laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Dit is een attentie die je groot kan inkopen bij binnenkomst binnen jouw bedrijf kan plaatsen en ook zeer geschikt voor op de beurs. Toch een leuk stukje reclame die men dan van jou mee kan nemen.

Vraag jij je nu af, waarom een aansteker?

Misschien had je er niet eerder bij stilgestaan maar de aanstekers doen het altijd goed, want de aanstekers worden namelijk veel gebruikt. Denk maar eens aan het koken bij het fornuis, een kaarsje op tafel aansteken, en voor de rokers hun sigaretje aansteken. De aanstekers zijn dus nog steeds helemaal hot en trendy zou je wel kunnen zeggen en echt nog lang niet uit de mode. Als men de aansteker op tafel heeft liggen, zal men vragen waar je weg komt of wat voor bedrijf het is. Hiermee willen we zeggen dat de potentiële klanten dus wel eens een stukje sneller zouden kunnen gaan groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in