Als bedrijfseigenaar is het fantastisch om de vrijheid en flexibiliteit te hebben om te werken van waar je maar wilt. Dit is waar een vast nummer op mobiel van pas komt!

De mobiele revolutie heeft de manier waarop we ons leven leiden compleet veranderd. Als ambitieuze ondernemer wil je geen verkoopkansen laten liggen – maar hoe actiever je wordt, hoe moeilijker het is om dat doel te bereiken. Je kunt je immers niet “vastketenen” aan de vaste lijn. En alleen via je mobiele telefoonnummer werken? Dat ziet er toch een stuk minder professioneel uit…

Maar wat als er een makkelijkere manier was? Eén die je in staat zou stellen om van overal te werken met enkel je mobiele nummer.

De oplossing? Vast nummer op mobiel

Een vast nummer op mobiel is een telefoonlijn die niet gebonden is aan een specifieke locatie, wat betekent dat je je zakelijke oproepen van overal kunt aannemen. Het maakt niet uit of je op kantoor, thuis of buiten de stad bent; zolang je je telefoon bij je hebt, mis je nooit meer een oproep.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het hebben van een mobiel vast telefoonnummer. Wanneer potentiële klanten een vast nummer zien, weten zij dat het om een echt zakelijk contact gaat en krijgt jouw bedrijf al direct een professionelere uitstraling. Met een vast nummer heeft de klant ook een gemakkelijke manier om contact met je op te nemen, wat direct kan leiden tot meer verkoop.

Als je als ondernemer op zoek bent naar een betaalbare en praktische oplossing waarmee je professioneler overkomt en je klantenservice verbetert, is een vast nummer op mobiel de oplossing. In dit artikel bespreken we de vele voordelen van een vast nummer op jouw mobiele telefoon.

Professionaliteit

Zoals eerder vermeld voegt een vast nummer op mobiel professionaliteit toe aan de uitstraling van jouw bedrijf, wat jou kan helpen meer producten of diensten te verkopen. De reden hiervoor is dat een vast nummer aangeeft dat je een legitiem bedrijf bent, wat het vertrouwen van de klant kan vergroten en kan resulteren in meer verkoop.

Je klanten kunnen je altijd kunnen bereiken

Daarnaast geeft een vast nummer je klanten een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Ze weten dat ze je altijd kunnen bereiken, ongeacht waar je bent of hoe laat het is. Met een vast nummer kunnen ze altijd op hetzelfde nummer bellen, zelfs als je niet op kantoor of onderweg bent. Hierdoor zullen ze eerder geneigd zijn zaken met je te doen, omdat ze weten dat ze je altijd en overal kunnen bereiken als dat nodig is. Wat ook uiteindelijk weer leidt tot meer verkoop en een betere klantenservice.

Zakelijk en privé gescheiden houden

Een vast nummer kan je helpen om je privé- en zakenleven gescheiden te houden. Dit kan een enorm voordeel zijn als je een goed evenwicht tussen werk en privé wilt bewaren.

Statistieken

Als bedrijfseigenaar zijn statistieken essentieel om te begrijpen hoe jouw bedrijf presteert. Door statistieken bij te houden, kun je zien wat werkt en wat niet, en naar gelang veranderingen aanbrengen.

Er zijn een aantal verschillende statistieken die je kunt bijhouden, maar enkele van de belangrijkste zijn gespreksvolume, conversiepercentage en gemiddelde gespreksduur. Door deze statistieken bij te houden, krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw bedrijf het doet en kun je wijzigingen aanbrengen om jouw prestaties te verbeteren.

Naast het zelf bijhouden van statistieken, kun je ook jouw gespreksgegevens in realtime bekijken. Op die manier kun je nuttige tips ontdekken over hoe je de marketinginspanningen kunt verbeteren.

Doorschakelen

Een virtueel nummer is een doorschakel nummer dat voor jouw bedrijf kan worden gebruikt. Je kunt het zo instellen dat het oproepen doorstuurt naar je mobiele, VOIP- of traditionele telefoon. Je kunt het doorschakelnummer op elk moment wijzigen, en je kunt je nummer ook gemakkelijk naar een andere gebruiker doorschakelen. Op deze manier kun je een mini-callcenter opbouwen, zodat iedereen jouw telefoonnummer kan beantwoorden. 

Virtuele nummers zijn een geweldige manier om een professioneel telefoonsysteem voor jouw bedrijf op te zetten zonder te hoeven investeren in veel hardware.

Wil je je bedrijf uitbreiden als het eenmaal is opgericht met bijvoorbeeld meerdere mensen? Of een desktop VoIP toestel? Het is eenvoudig om uit te breiden en te verbeteren: je kunt altijd meer gebruikers toevoegen. Omdat je het doorschakelnummer op elk gewenst moment kunt wijzigen, is het eenvoudig om je zakelijke telefoonsysteem up-to-date te houden.

Alles via één centraal punt

Het hebben van een vast nummer zorgt er ook voor dat alle vragen van klanten via één centraal punt gaan, waardoor het makkelijker wordt om problemen met de klantenservice op te sporen en te beheren.

Vaste nummers geven klanten een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Ze weten dat ze je altijd kunnen bereiken, waar ze ook zijn, en dat is geruststellend. Bovendien blijkt uit onderzoek dat mensen eerder geneigd zijn bedrijven met vaste telefoonnummers te bellen dan bedrijven zonder.

Een vast telefoonnummer geeft elk bedrijf een gevoel van stabiliteit en betrouwbaarheid – twee zeer gewilde kwaliteiten. Als je op zoek bent naar een manier om jouw klanten gemoedsrust te geven en ervoor te zorgen dat ze zich meer op hun gemak voelen om zaken met je te doen, overweeg dan de aanschaf van een vast nummer voor jouw mobiele telefoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in